glossybox_adventskalender

Adventskalendrar med koreansk hudvård 2023


En julkalender som innehåller koreansk hudvård är den ultimata presenten för dig själv eller någon du tycker om som är intresserad av att utforska den spännande världen av K-beauty. Dessa kalendrar kombinerar festligheterna kring julen med skönhetsprodukter som är perfekta för dig som är nybörjare när det kommer till K-beauty eller för att ge en koreansk hudvårdsentusiast en månad av fantastiska produkter att njuta av. Här listar vi alla adventskalendrar som innehåller koreansk hudvård.

Denna lista kommer uppdateras allt eftersom fler julkalendrar släpps.

OBS! En del av bilderna innehåller spoilers.

GLOWiD Julkalender 2023

glowid logotyp

Årets mest efterlängtade kalender inom koreansk hudvård får vi utav GLOWiD. Den 7/11 släpptes deras adventskalender med enbart full-size produkter och sålde slut på minuter. Som tur är, för dig som inte hann få tag på kalendern, släpper GLOWiD nu en mindre variant av kalendern till ett billigare pris.

Köp GLOWiDs julkalender 2023 (länk till GLOWiD)

No Brand Beauty Mall 24 Days of K-Beauty Advent Calendar

ÄNTLIGEN har vi en renodlad K-beauty adventskalender. Denna kalender innehåller 24 hudvårdsprodukter från enbart koreanska varumärken. Du som redan är en van användare av K-beauty, men även du som precis är i startgropen och vill prova på koreansk hudvård, kommer att älska denna kalender. I denna skönhetskalendern får du produkter från välkända och omtyckta varumärken som Beauty of Joseon, Laneige och Etude.

Pris: 2079kr

Köp No Brand Beauty Mall 24 Days of K-Beauty Advent Calendar (länk till Lyko)

COSRX MIIN KOREAN COSMETICS ADVENT CALENDAR

COSRX ADVENTSKALENDER 2023

Denna kalender från COSRX innehåller 24 produkter från deras egna varumärke, perfekt för dig som vill prova COSRX men inte vet vart du ska börja. I COSRX MIIN KOREAN COSMETICS ADVENT CALENDAR får du en blandning av krämer, rengöringar, serum, ansiktsmasker, men även bra tillbehör som pincett, sovmask och scrunchie. Produkterna kommer i en rosa, praktisk necessär som du kan använda för att förvara din nya hudvårdsrutin.

Pris: 1.095kr

Köp COSRX MIIN KOREAN COSMETICS ADVENT CALENDAR här (länk till Zalando)

Glossybox Adventskalender

GLOSSYBOX ADVENTSKALENDER 2023

Glossybox släpper än en gång en fantastisk kalender full av skönhetsprodukter. Detta år innehåller kalendern 25 produkter som har ett värde på över 6000kr. I kalendern hittar du det koreanska varumärket haruharu wonder. Du hittar även produkter från välkända varumärken som Sol De Janeiro, Benefit Cosmetics, Hickap, Shiseido och The Inkey List.

Pris: 1.299kr (värde ca 6.000kr)

Köp Glossybox Adventskalender 2023 här (länk till Glossybox)

By LykoMe-phoria Julkalender

LYKO ME-PHORIA ADVENTSKALENDER 2023

Lyko släpper i år tre fantastiska adventskalendrar där en utav dem, Me-phoria Julkalender innehåller koreansk hudvård. Me-phoria Julkalender innehåller 24 omtyckta produkter inom hudvård, hårvård och skönhet. I luckorna får du produkter som Clean It Zero Cleansing Balm från det stora koreanska varumärket Banila Co, Dermaceutic Advanced Cleanser, Sanzi Beauty Mascara och Ida Warg Eye Cream.

Pris: 1.399kr (värde ca 6.200kr)

Köp LykoMe-phoria Julkalender här (länk till Lyko)

SPACE NK BEAUTY ADVENT CALENDAR

SPACE NK ADVENTSKALENDER 2023

Årets kalender från Space NK innehåller hela 33 (!) lyxiga skönhetsprodukter från välkända varumärken som Milk Makeup, Olaplex, Charlotte Tilbury, ColorWow och Paulas Choice. Du hittar även den virala läppmasken från Laneige samt en färgad ansiktskräm från Erborian. Ett varumärke som är experter på koreanskt smink.

Pris: £ 235.00 (ca 3.270kr)

Köp SPACE NK BEAUTY ADVENT CALENDAR här (länk till SPACE NK)

Skincity The Skincare Calendar 2023

Skincity släpper ännu ett år, en fantastisk adventskalender för dig som älskar hudvård. I de numrerade påsarna hittar du 25 produkter till ett värde av över 7000 kr varav 9 st är full size produkter. Här är en utmärkt julkalender för dig som inte bara vill prova på k-beauty utan även vill testa hudvård från andra populära varumärken. I kalendern får du prova på Klairs superpopulära toner.

Pris: 1799kr

Köp Skincity The Skincare Calendar här (länk till Skincity)

Sephora Favorites Julkalender

Sephora har släppt två kalendrar i år, där en utav dem innehåller en produkt från det koreanska varumärket Laneige. Du får även en gua sha som ofta används inom k-beauty för ansiktsmassage. Kalendern innehåller även varumärken som Drunk Elephant, Huda Beauty, Gisou och Rare Beauty. Ett perfekt val för dig som älskar smink men som även uppskattar bra hudvårdsprodukter.

Pris: 1.809kr (värde 4.785kr)

Köp Sephora Favorites Julkalender här (länk till Sephora)

Youty Julkalender 2023

Nordicfeel, som nu ägs av Youty, har släppt tre stycken adventskalendrar i olika prisklasser som är  fulla av skönhetsprodukter. Två av dessa julkalendrar innehåller varumärken inom K-beauty.

The Pink Calendar

Den mest plånboksvänliga av de tre kalendrar från Nordicfeel innehåller varumärket Holika Holika. Kalendern innehåller 24 skönhetsprodukter till ett värde av 3700 kr. Här hittar du en blandning av smink, hudvård, parfym och tillbehör.

Pris: 999kr (värde 3700kr)

Köp The Pink Calendar från Youty här (länk till Nordicfeel)

The Black Calendar

Enligt Nordicfeel själva är detta den ”den ultimata skönhetskalendern”. Bakom luckorna gömmer sig full size-produkter och resestorlekar till ett värde av 5600 kr. Du får bland annat Klairs populära Rich Moist Soothing Cream i fullstorlek.

Pris: 1499kr (värde 5600kr)

Köp The Black Calendar från Youty här (länk till Nordicfeel)

MEDS Julkalender 2023

Meds har släppt i år släppt en julkalender, som precis som förra året, innehåller en hel del godbitar inom hudvård och smink. I denna skönhetskalendern får du 24 produkter i varierande storlekar från varumärken som Kocostar, La Roche-Posay, Sol de Janeiro och det koreanska varumärket Klairs.

Pris: 1299kr (värde 5040kr)

Köp Meds Julkalender 2023 hos MEDS

Dela den här artikeln

Start typing to see products you are looking for.