beauty of joseon

Beauty of Joseon – Populärt varumärke nu i Sverige

Det populära skönhetsmärket Beauty of Joseon har gått viralt över hela världen, även här i Sverige. Med fokus på enkel och näringsrik hudvård som ger din hud lyster, har varumärkets produkter i stort sett tagit över sociala medier när det gäller ämnet koreansk hudvård.

Produkter från Beauty of Joseon finns att köpa i Sverige, bland annat hos Lyko och Bangerhead.

Enkel och naturlig hudvård från Korea

Det koreanska hudvårdsmärket Beauty of Joseon grundades med en vision om att ta tillbaka de traditionella metoder och skönhetstekniker som användes under Joseon-dynastin. Beauty of Joseon tillverkar hudvårdsprodukter med fokus på minimala formulas och rena ingredienser som vårdar din hud på djupet. I sortimentet hittar du lugnande ansiktskrämer, serum, toners samt deras mycket omtyckta och omtalade solkräm.

Serum för lyster och plump

Det populära K-beauty märke har tillverkat mängder av olika serum för olika hudtillstånd. Serum från Beauty of Joseon ger din hud ett hälsosamt glow och håller den plumpad. Det hjälper även till att behandla vanliga hudtillstånd som torr hy, ojämn hudton och tråkig hud.

Viral solkräm från Beauty of Joseon

Storsäljaren Relief Sun SPF50+ ger huden ett effektivt skydd mot solens starka UV-strålar, utan att lämna en vit hinna eller klibba sig. Solkrämen har en lätt formula. Den innehåller bland annat 30% risextrakt som ger näring till din hud och återfuktar den på djupet.

Dela den här artikeln

Start typing to see products you are looking for.